-->

Kunci Gitar Sugeng Dalu Deni Caknan


[[Intro]]
Dm G C Am
Dm G C G

       C
Sugeng dalu
Dm         G            C
..Ati sing biyen tau ngelarani
Dm           -Em   F
..Wis suwe we ra rene
                      G
We lungo mung masalah sepele
             C  G
We golek liyane

       C
Tambah loro
Dm         G            C
..Yakin we teko nambahi sengsoro
Dm             Em  F
..Ngrusak tatanan ati
            F
Sing wis pingin lali
  G                     C     C7
karo gedhe dhuwure balunganmu


         Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
          C                    C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    Dm              F
Mario lehmu dolanan ati
        G                  G
Wis wayahe we kapok mblenjani

[[Reff]]
              F
    Udan tangise ati
    G                   Em
    .. Saiki wes rodo terang
    A                    F
    .. Masio iseh kadang kelingan
    G                         C
    .. Kowe seng tak sayang-sayang

      C7           F
    Saiki mung cerito loro
    G                            Em
    .. Mpun kadung mbekas ning dodo
    A                       F
    .. Perihe ati sing mbok paringi
    G                         C      G
    .. Wis cukup ra bakal tak baleni

[[Musik]]

C F Dm G
Em A Dm G C C7


         Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
          C                    C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
    Dm              F
Mario lehmu dolanan ati
        G                  G
Wis wayahe we kapok mblenjani

[[Reff]]
              F
    Udan tangise ati
    G                   Em
    .. Saiki wes rodo terang
    A                    F
    .. Masio iseh kadang kelingan
    G                         C
    .. Kowe seng tak sayang-sayang

      C7           F
    Saiki mung cerito loro
    G                            Em
    .. Mpun kadung mbekas ning dodo
    A                       F
    .. Perihe ati sing mbok paringi
    G                         C
    .. Wis cukup ra bakal tak baleni
            F                G
    Perihe ati sing mbok paringi
            C
    Ora tak baleni

[[Outro]]
C

Related Posts

Subscribe Our Newsletter
About Chordbarbar

Chordbarbar adalah situs kunci gitar, chord gitar, lirik lagu, info gitar, dan tutorial tentang gitar. Kunci gitar meliputi lagu dalam negri maupun luar negri. Support terus situs ini agar bisa memberikan yang terbaik untuk pengunjung chordbarbar

- Albabbarrosa Media Network -