-->

Kunci Gitar Denny CakNan Sampek Tuwek


[[Intro]]

C  G  Am  
G  F  G  C

[[Verse I:]]

C
Seneng.. seneng bareng
F
Susah.. susah bareng
Dm
  Nyanding sliramu..
G
  Sayang sliramu..

        Em
Wis tak angen-angen..
           Am
Kowe bakal dadi jodohku
        Dm
Wis tak angen-angen..
     G             
Kowe dadi pilihanku..

C
Tenang.. rasah sepaneng
F
Tenang.. aku wis seneng
Dm
Rene.. rangkulen aku
         G
Tak nggo sangu turuku

 Em
Mbesok miliho dino
Am
Kowe tak lamar..
         Dm
Rasah nduwe roso 
Dm
aku ninggalno
 G
Awak'e dewe wis dadi siji

[[REFF]]

         C
Sampek tuwek
G              Am
 Kowe ra bakal tak culno
G      F
 Masio wis ra wancine
         G
Sayang-sayangan neng kene
  Em
Siji-sijine wong
            Am
Seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
Nggawe urepku.. seneng..
            C     G  Am
Mesem saben bengi..

C    G    Am
hu.. wo.. oo...

         F
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           G
kowe bakal dadi jodohku..
     C
Oh.. seneng.. seneng bareng
F
Susah.. susah bareng
Dm
  Nyanding sliramu..
G
  Sayang sliramu..

        Em
wis tak angen-angen..
           Am
kowe bakal dadi jodohku
        Dm
wis tak angen-angen..
     G
kowe dadi pilihanku

C
Tenang.. rasah sepaneng
F
Tenang.. aku wis seneng
Dm
Rene.. rangkulen aku
         G
Tak nggo sangu turuku..

 Em
Mbesok miliho dino
Am
Kowe tak lamar..
         Dm
Rasah nduwe roso
Dm
Aku ninggalno
 G
Awak'e dewe wis dadi siji..

[[REFF]]

         C
Sampek tuwek..
G              Am
 Kowe ra bakal tak culno
G      F
 Masio wis ra wancine
         G
Sayang-sayangan neng kene
  Em
Siji-sijine wong
            Am
Seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
Nggawe urepku.. seneng..
            C     G
Mesem saben bengi..

[[REFF]]

         C
Sampek tuwek..
G              Am
 Kowe ra bakal tak culno
G      F
 Masio wis ra wancine
         G
Sayang-sayangan neng kene
  Em
Siji-sijine wong
            Am
Seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
Nggawe urepku.. seneng..
            C     Am
Mesem saben bengi..


[[Outro]]

       Dm        G
Nggawe urepku.. wo..
            C
Mesem saben bengi..

Related Posts

Subscribe Our Newsletter
About Chordbarbar

Chordbarbar adalah situs kunci gitar, chord gitar, lirik lagu, info gitar, dan tutorial tentang gitar. Kunci gitar meliputi lagu dalam negri maupun luar negri. Support terus situs ini agar bisa memberikan yang terbaik untuk pengunjung chordbarbar

- Albabbarrosa Media Network -