Kunci Gitar Denny Caknan Tanpo Tresnamu

[[Intro]]

F G C G/B Am Dm G

   C            Em          Am  G
mbiyen seneng bareng karo kowe
   F           G          C
mbiyen susah tetep karo kowe
A     Dm    E          Am     G
saiki wis bedo kowe ro wong liyo
           F                      G
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu..

 C         Em         Am  G
opo kudu pasrah kahanane
  F           G        C
kudu nerimo karo putusane
A      Dm  E       Am   G
saktenane ati iki ora lilo
            F
yen nyawang sliramu
                G
nyanding wong liyo..

[[Reff]]

  F           G        Em  Am
    segampang kuwi caramu
  Dm        E       Am   G
    ngapusi roso atimu
  F       G        Em      Am
    saiki aku dewe neng..kene
  Dm          G         C
    ming sepi tanpo tresnamu..

[[Interlude]]

F Em Am Dm E Am G
F Em Am Dm G C G

 C         Em         Am  G
opo kudu pasrah kahanane
  F           G        C
kudu nerimo karo putusane
A      Dm  E       Am   G
saktenane ati iki ora lilo
            F
yen nyawang sliramu
                G
nyanding wong liyo..

[[Reff]]

  F           G        Em  Am
    segampang kuwi caramu
  Dm        E       Am   G
    ngapusi roso atimu
  F       G        Em      Am
    saiki aku dewe neng..kene
  Dm          G         C
    ming sepi tanpo tresnamu..

  F        G       Em  Am
    kepiye maneh caraku
  Dm           E          Am   G
    ngelalekno esem ngguyumu
  F       G        Em      Am
    saiki aku dewe neng..kene
  Dm          G         C
    ming sepi tanpo tresnamu..

  F       G        Em       Am
    saiki aku dewe neng.. kene

Related Posts

Subscribe Our Newsletter
About Chordbarbar

Chordbarbar adalah situs kunci gitar, chord gitar, lirik lagu, info gitar, dan tutorial tentang gitar. Kunci gitar meliputi lagu dalam negri maupun luar negri. Support terus situs ini agar bisa memberikan yang terbaik untuk pengunjung chordbarbar

- Albabbarrosa Media Network -