Kunci Gitar Dalan Liyane Hendra Kumbara


[[Intro]]
F  G  C Em Am -A
Dm  G    C

C           G                 C
Sopo seng kuat nandang kahanan
A                Dm
Sopo seng ora kroso kelangan
F              G             Em
Ditinggal pas sayang sayange
        A          Dm
Pas lagi jeru jerune
     G           C
Kowe milih dalan liyane

[[Interlude]]
Fm C

                    C
Sopo seng kuat ditinggal lungo
A                  Dm
Sopo seng atine ora loro
F             G           Em
Kenangan sing wis tak lakoni
            A         Dm
Tak simpen neng njero ati
         G          C
Dewe wes ra dadi siji

[[Reff]]

              F
Yowes ben tak lakoni nganti
         G
Sak kuat kuate ati
                C
Pesenku mung siji
G          Am
Seng ngati-ati
A             Dm
Isoku mung mendem
              G
Esuk tekan sonten
              C
Mergo sadar diri kulo
              C7
Dudu sinten sinten
                F
Yowes ben mung tak pendem roso
          G
Seng ono neng njero dodo
                 C
Tetep tak dongakno
    G        Am
Mugo urip mulyo
 A            Dm
Isoku mung nyuwun
             G
Mugo ora getun
                       C
Cekap semanten maturnuwun

[[Musik]]
F   G  C   Em   Am   -A
             Dm  G   C


[[Reff]]
              F
Yowes ben tak lakoni nganti
          G
Sak kuat kuate ati
            C
Pesenku mung siji
G           Am
Seng ngati-ati
  A         Dm
Isoku mung mendem
               G
Esuk tekan sonten
                C
Mergo sadar diri kulo           
                  C7
Dudu sinten sinten
                F
Yowes ben mung tak pendem roso
          G
Seng ono neng njero dodo
           C
Tetep tak dongakno
   G          Am
Mugo urip mulyo
 A             Dm
Isoku mung nyuwun
            G
Mugo ora getun     
                       C
Cekap semanten maturnuwun
A              Dm
Isoku mung nyuwun
          G
Mugo ora getun       
                       C
Cekap semanten maturnuwun

Related Posts

Subscribe Our Newsletter
About Chordbarbar

Chordbarbar adalah situs kunci gitar, chord gitar, lirik lagu, info gitar, dan tutorial tentang gitar. Kunci gitar meliputi lagu dalam negri maupun luar negri. Support terus situs ini agar bisa memberikan yang terbaik untuk pengunjung chordbarbar

- Albabbarrosa Media Network -