Kunci Gitar Syahiba Saufa Tibo Ati


[[Intro]] 
D  F#m G  A
D  F#m G  A

[[Verse I]]
D              F#m
 Temetese udan ring wayah dalu
G               D
Gawe isun enget larene
D              F#m
 Lare iku seru manis esemme
G              D
Gawe isun sing biso turu

     G
Sing biso turu
        D                 G
Mergo katon katonen, sing biso turu
        A
Mergo nahan.. kangen..

[[Reff]]
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
Sun ambyat ambyat arane
     A
Rino lan be..ngi..
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nyang riko
         G
Isun wis sing kanthi..
       A                D
Dino ketemune pelangine ati
F#m                 G   A
    Hu..  pelangine ati...

[[Verse I]]
D                 F#m
 Semono ugo hang isun rasakeno
G              D
Gelibegan sing biso turu
D                  F#m
 Ngenget riko gawe isun gemuyu
G              D
Koyo koyo sing ono maning

     G
Sing ono maning
           D
Wong hang isun kagumi
     G
Sing ono maning
              A
Wong hang sun ka..ngeni..

[[Interlude]]
Bm  F#m  G  D  A
Bm  F#m  G  A

[[Reff]]
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
Sun ambyat ambyat arane
     A
Rino lan bengi..
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nyang riko
         G
Isun wis sing kanthi..
       A                D   A
Dino ketemune pelangine ati..

[[Ending]]
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nyang riko
           G
Sun ambyat ambyat arane
         A
Rino lan bengi..
       D           F#m
Isun tibo ati.. yo nong riko
         G
Isun wis sing kanthi..
       A                D
Dino ketemune pelangine ati..

[[Outro]] 
F#m G  A  D

Related Posts

Subscribe Our Newsletter
About Chordbarbar

Chordbarbar adalah situs kunci gitar, chord gitar, lirik lagu, info gitar, dan tutorial tentang gitar. Kunci gitar meliputi lagu dalam negri maupun luar negri. Support terus situs ini agar bisa memberikan yang terbaik untuk pengunjung chordbarbar

- Albabbarrosa Media Network -