Kunci Gitar Pendhoza Sabar Kelara Lara


[[Intro]]
Fm  C# G# D#
Fm  C# G# D#

[[Reff]]
      Fm       C#
Sabar kelora-lora
       G#        D#
Amergo sliramu lungo
   Fm         C#
Raiso tepa slira
       G#            D#
Kowe lungo ro wong liyo

      Fm       C#
Sabar Keloro-loro
       G#        D#
Amergo sliramu lungo
   Fm         C#
Raiso tepa slira
       G#            D#
Kowe lungo ro wong liyo

 Fm      C#
Opo aku iki..
 G#          D#
Ora sugih banda
      Fm      C#
Yen kui alesanmu
    G#     D#      Fm
Aku ikhlas lan nerimo..

[[Rap]]
Fm                 C#
 yen kelingan sliramu
                G#
marake sirah ngelu
               D#
koe nglungani aku  
                 Fm
pisah marang awakku
               C#
lunga tanpo alesan
             G#
gawe aku kelaran
             D#
dasare koe payu 
                Fm
opo pancen gampangan
                  C#
dalan tresnaku bundet 
                G#
pikiranku wes ruwet
                    D#
mending aku ngelalekke 
                      Fm
golek tresna sing liyane
                   C#
yen sambat karo kanca
                  G#
enenge mung kon sabar
             D#
atiku dudu bata 
                      Fm
sing ra gampang iso ambyar

[[Reff]]
      Fm       C#
Sabar Keloro-loro
       G#        D#
Amergo sliramu lungo
   Fm         C#
Raiso tepa slira
       G#            D#
Kowe lungo ro wong liyo

 Fm      C#
Opo aku iki..
 G#          D#
Ora sugih banda
      Fm      C#
Yen kui alesanmu
    G#     D#      Fm
Aku ikhlas lan nerimo..

[[Rap]]
Fm                C#
 sabar ikhlas nerima 
             G#
yo wes ora popo
                   D#
yen pancen kui jodone 
                Fm
yo mesti dibalekno
             C#            G#
jane atiku lara ning ora popo 
                 D#
kabeh iki tak tampa 
                 Fm
salahmu tak ngapuro
                  C#           G#
rasa ning njero dada ngampet loro
             D#
kowe malah lunga 
                  Fm
lunga karo wong liyo
               C#
opo pancen dalane 
              G#
koe dudu jodohku
                 D#
duh gusti paringono 
                        Fm
dalan padang mring hambamu..

[[Reff I]]
      Fm       C#
sabar Keloro-loro
       G#        D#
amergo sliramu lungo
   Fm         C#
raiso tepa slira
       G#            D#
kowe lungo ro wong liyo
 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerimo..

[[Reff]]
      Fm       C#
sabar Keloro-loro
       G#        D#
amergo sliramu lungo
   Fm         C#
raiso tepa slira
       G#            D#
kowe lungo ro wong liyo
 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerimo..

[[Ending]]
 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerima..

Related Posts

Subscribe Our Newsletter
About Chordbarbar

Chordbarbar adalah situs kunci gitar, chord gitar, lirik lagu, info gitar, dan tutorial tentang gitar. Kunci gitar meliputi lagu dalam negri maupun luar negri. Support terus situs ini agar bisa memberikan yang terbaik untuk pengunjung chordbarbar

- Albabbarrosa Media Network -