-->

Kunci Gitar NDX A.K.A Banyu Surgo


[[Intro]]
C  G  Am 
Em  F  C  G

[[Chorus]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah..

[[Intro]] 
C  G  Am 
Em  F  C  G

    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho..

[[Verse I]]
C
 Ayo ngumpul dadi siji
G
 Seduluran tekan mati
Am
 karanganyar jogjakarta
Em
 Jangan lupa bahagia
F
 Ayo uwul sak kuate
C
 Ndene-ndene ayo ngombe
G
 Lalekno masalahmu
G
mending goyang bareng aku

C
 Ojo lali campurane
G
 Ben ora pengar ciune
Am
 Penak mabur nang angkasa
Em
 Dikancani banyu surga
F
 Nek kowe rumangsa
C
 NDX A.K.A familia
G
 ayo mabuk bareng
G
dunia milik kita bersama

[[Pre Chorus]]
Am     Em
 Ora eling perkorone
F             C
 Yen lagi mumbul-mumbul
Am              Em
 Ndem-ndeman ngasi tekan wengi
F             G
 Ra nggagas sopo wae...

[[Chorus]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah

    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho..

[[Verse II]]
C
 Tresno kui ora penting
G
 Ati cidro loro mikir
Am
 Ngurusi dapuranmu
Em
 Marai ngelu utekku
F
 Dituruti opo wae
C
 Njaluk mercy tak tembuske
G
 Nek reklunga tak nggo dewe
G
tak ijolke ciu wae

C
 Untung wae ati iki
G
 Gaweane sing kuoso
Am
 Cubo neng madein chino
Em
 Remuk pastoktinggal lungo
F
 Akeh wedok nyeraki
C
 Aku bingung le milihi
G
 Nganti senat senut
G
aduh pusing pala berbie

[[Pre Chorus]]
Am     Em
 Ora eling perkorone
F             C
 Yen lagi mumbul-mumbul
Am              Em
 Ndem-ndeman ngasi tekan wengi
F             G
 Ra nggagas sopo wae...

[[Chorus]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah

    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho

[[Verse III]]
C
 Aku ngombe kowe ngombe
G
 nek wes penah rasah rese
Am
 nek iseh kurang ciune
Em
 mending utang basir wae
F
 jatah preman sak parkire
C
 tambah sing susah batine
G
rasah nangis mergo tresno
G
ning sandingmu ono konco

C
 Gampang teler pulang kewer
G
 Mlakune wes keser-keser
Am
 utekku yo melu geser
Em
 ndelok dangdut langsung nyawer
F
 teko ngomah balang sapu
C
 bojo nesu aku mlayu
G
mending aku tuku ciu
G
Ngombe bareng sedulurku

[[Pre Chorus]]
Am     Em
 Ora eling perkorone
F             C
 Yen lagi mumbul-mumbul
Am              Em
 Ndem-ndeman ngasi tekan wengi
F             G
 Ra nggagas sopo wae...

[[Chorus]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah

    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho..

[[Chorus]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah

    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho..

[[Chorus Akhir]]
    C              G
Yen sedino ora ngombe banyu pekok
Am               Em             F
Awak rasane lungkrah koyo digebuki
           C      
Pikirane semrawut 
  G
dadi soyo ora nggenah
    C              G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                    Em 
Malah mung nglangut dewe 
              F
koyo bocah pekok
        C            G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
            C
sing ora cetho..



Related Posts

Subscribe Our Newsletter
About Chordbarbar

Chordbarbar adalah situs kunci gitar, chord gitar, lirik lagu, info gitar, dan tutorial tentang gitar. Kunci gitar meliputi lagu dalam negri maupun luar negri. Support terus situs ini agar bisa memberikan yang terbaik untuk pengunjung chordbarbar

- Albabbarrosa Media Network -